Op zoek naar een all you can eat sushirestaurant Hengelo waar je kunt genieten van de beste sushi en andere Japanse gerechten? Dan is Golden Sakura de perfecte keuze voor jou! Ons restaurant, gelegen in het hart van Hengelo, biedt een unieke all you can eat optie waar je zoveel kunt eten als je wilt voor een vast bedrag. Het menu biedt een grote variëteit aan sushi, sashimi en andere Japanse gerechten, ieder bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten en verse smaken.

Ons personeel bij all you can eat sushirestaurant Hengelo

Ons professionele en vriendelijke personeel bij het all you can eat sushirestaurant Hengelo, zorgt ervoor dat je je thuis voelt vanaf het moment dat je binnenkomt. De chefs bereiden de sushi vers voor jou, waardoor je kunt genieten van de heerlijke smaken en de hoogste kwaliteit ingrediënten. Onze all you can eat optie is perfect voor gezinnen, groepen vrienden of zakelijke bijeenkomsten. 

Onze opties

Naast onze all you can eat optie, bieden wij ook een a la carte menu aan. Hierop vind je diverse traditionele Japanse gerechten zoals tempura, udon en yakitori. Het drankenmenu van all you can eat sushirestaurant Hengelo biedt ook een grote variëteit aan, van Japanse bieren en sake tot frisdranken en koffie. Ons restaurant is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, met een aantal speciaal samengestelde gerechten op ons menu. Wij streven er naar om aan de wensen van elke gast te voldoen en zijn meer dan bereid om speciale verzoeken te accommoderen.

Golden Sakura, all you can eat sushirestaurant Hengelo, is de perfecte keuze voor een smakelijke en ontspannende maaltijd in Hengelo. Ons all you can eat sushirestaurant Hengelo is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto, met parkeergelegenheid in de buurt. Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van de beste sushi in een gezellige en gastvrije omgeving. Reserveer nu een tafel bij Golden Sakura en ontdek de smaken van Japan, in het hart van Hengelo. Ons all you can eat sushirestaurant in Hengelo is de perfecte keuze voor een gezellige en smakelijke maaltijd met vrienden, familie of zakelijke bijeenkomsten. 

Ons all you can eat sushirestaurant in Hengelo is ook een geweldige optie voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubileums en andere feesten.

Hoogwaardige kwaliteit

Golden Sakura is trots op onze hoogwaardige service en gastvrijheid. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij geloven dat ons all you can eat sushirestaurant in Hengelo de perfecte keuze is voor een lekkere en ontspannende maaltijd met jouw geliefden. Onze all you can eat optie is ook een geweldige manier om de verschillende smaken van de Japanse keuken te ontdekken.

Dus, als je op zoek bent naar een all you can eat sushirestaurant in Hengelo waar je kunt genieten van de beste sushi en andere Japanse gerechten, dan is Golden Sakura de perfecte keuze. Reserveer nu een tafel en kom genieten van onze heerlijke Japanse gerechten. Wij zien je graag bij Golden Sakura, jouw all you can eat sushirestaurant in Hengelo.