Golden Sakura is een restaurant gelegen in het hart van Hengelo. Als je op zoek bent naar de beste sushi-ervaring in Hengelo, dan is Golden Sakura de perfecte plek voor jou om te dineren. Onze menukaart biedt een breed scala aan traditionele sushi rollen en creatieve combinaties, allemaal bereid met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Sushi in Hengelo? Kom dan langs!

Sushi Hengelo voor de hoogste kwaliteit

Bij Golden Sakura werken we er hard aan om alleen de beste en meest verse ingrediënten te gebruiken. Onze ervaren chefs zijn gepassioneerd over het maken van de perfecte sushi. Ze werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elk gerecht dat onze keuken verlaat van de hoogste kwaliteit is. Ons vriendelijke personeel is altijd beschikbaar om te helpen bij het kiezen van gerechten en om ervoor te zorgen dat elke gast een geweldige ervaring heeft.

We begrijpen dat de kwaliteit van sushi in Hengelo erg belangrijk is voor onze gasten. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze sushi van de hoogste kwaliteit is. Of je nu gaat voor de traditionele sushi rollen of de creatieve combinaties, bij Golden Sakura is elke hap een feest voor de smaakpapillen.

All-you-can-eat sushi Hengelo

Golden Sakura is een all-you-can-eat restaurant. Dit geeft onze gasten de kans om verschillende sushi-gerechten te proberen en te genieten van een uitgebreide maaltijd. Ons vriendelijke personeel is altijd beschikbaar om te helpen bij het kiezen van gerechten en om ervoor te zorgen dat elke gast een geweldige ervaring heeft. Onze all-you-can-eat-optie is ook erg populair onder gasten uit Hengelo en omgeving die op zoek zijn naar een uitgebreide maaltijd tegen een betaalbare prijs.

Voor iedere gelegenheid dineren

Of je nu een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement of een bruiloft organiseert. Bij Golden Sakura bieden we heerlijke en authentieke Japanse gerechten die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Bij Golden Sakura doen we er alles aan om onze gasten de beste ervaring te bieden en we zijn er trots op om onze passie voor de Japanse keuken te delen. Ons restaurant heeft een gezellige en uitnodigende sfeer waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en een uitstekende service.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste sushi in Hengelo, dan is Golden Sakura de perfecte plek voor jou. We garanderen dat je een heerlijke maaltijd en hopen dat je net zo enthousiast wordt over onze sushi als wij zijn!