Wanneer je denkt aan de perfecte combinatie van verse vis, rijst en zeewier, dan denk je meteen aan sushi. Sushi is een delicatesse die oorspronkelijk uit Japan komt, maar inmiddels is het een wereldwijde favoriet. Voor de inwoners van Oldenzaal is er goed nieuws: de ultieme sushi-ervaring ligt nu binnen handbereik.

Authentiek en vrij sushi Oldenzaal

Hoewel de term sushi Oldenzaal wellicht anders suggereert, ligt het restaurant waar we het over hebben niet direct in Oldenzaal zelf. Het bevindt zich in het hart van Hengelo, een stad die op slechts enkele kilometers afstand ligt. Dit restaurant staat bekend om zijn authentieke en verse bereiding van de meest verfijnde sushi.

Gemakkelijk bereikbaar vanuit Oldenzaal

Eén van de voordelen van dit Hengelose sushi-restaurant voor de inwoners van Oldenzaal is de uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de vlotte verbindingswegen tussen Oldenzaal en Hengelo ben je in een mum van tijd op je culinaire bestemming. Of je nu met de auto, de fiets of het openbaar vervoer komt, je bent in no-time bij deze sushi hotspot.

Een uitgebreid menu voor elke sushi-liefhebber

De menukaart van het restaurant is indrukwekkend en gevarieerd. Of je nu houdt van traditionele nigiri, verfijnde sashimi of rijkelijk gevulde maki-rolls, bij dit restaurant vind je het allemaal. Daarnaast zijn er ook diverse vegetarische opties beschikbaar voor degenen die geen vis eten maar toch willen genieten van de unieke smaken van sushi.

Waarom kiezen voor Golden Sakura?

Kwaliteit en versheid

Elke dag worden de beste ingrediënten geselecteerd om de meest smaakvolle sushi te bereiden.

Authentieke beleving

Het restaurant biedt een authentieke Japanse sfeer, waardoor je je even in Japan waant.

Gunstige ligging

Gelegen in Hengelo, is het restaurant eenvoudig te bereiken voor iedereen in Oldenzaal en omstreken.

Genieten van de lekkerste sushi in de buurt van Oldenzaal

Als je in Oldenzaal woont en een onvergetelijke sushi-ervaring wilt beleven, hoef je niet ver te reizen. Sushi Oldenzaal belooft niet alleen de naam, maar vooral de smaak en kwaliteit van topklasse sushi. Maak de korte trip naar Hengelo en dompel jezelf onder in een wereld van culinaire hoogstandjes. Je zult er geen spijt van krijgen!